In the Picture: Greta

Maak kennis met onze dynamische club POP-lovers!

Greta, Mezzo

Deze keer stelt Greta zich aan jullie voor. Greta zingt als mezzo bij ons koor.

Greta zegt: “Ik ben Greta Scholten woon in Ommen in Dante Zuid ..fantastische plek om te wonen!

Ik ben bijna 40 jaar getrouwd met mijn mannetje Chris Scholten. We hebben samen 3 zonen en 4 kleinzonen. Op 2 kleinzonen passen wij elke woensdag.” Greta vertelt: “Ik ben sinds 2003 pedicure. Ruim 2 jaar ben ik medisch pedicure. Ik doe dit met heel veel plezier 3 dagen in de week. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen, wandelen, lezen en uiteraard te zingen bij óns koor Vocalicious.”

Ik vraag aan Greta hoe ze bij ons koor is gekomen, ze zegt: “Ik ben ongeveer 2 á 3 weken na de oprichting bij hét koor gekomen. Mijn eerste kennismaking was nog bij Flater, waar we eerst reperteerden. Henny Volkerink heeft mij uitgenodigd... Ik zei dat is niks voor mij, maar je ziet het, het is toch helemaal goed gekomen.”

Wat vind je leuke nummers om te zingen? Greta vertelt: “Adele: Rolling in the deep, Robbie Williams: Let me Entertain you, The Beatles medley. Het leukste vind ik de gezelligheid en het samen zingen. Daar krijg je zoveel energie van!

Ik vraag aan Greta wie haar favoriete arties of band is. Ze zegt: “Ed sheeran, U2, Boudewijn de Groot, Lorde. Eigenlijk wel heel veel mooie nummers van nu, maar zeker ook van de jaren zeventig en tachtig.”

Met wie wil je wel eens een dag op stap? Greta vertelt: “Met een styliste een dag op stap om te zien hoe een metamorfose bedacht wordt. Ik mag ook graag naar VT wonen kijken.”

Wat is je levensmotto? Greta zegt: “Herinner je Gister, Droom van Morgen, Maar LEEF Vandaag!” Weer zo'n mooie quote... Leuk dat we je op deze manier wat meer over je te weten zijn gekomen, bedankt voor je medewerking!

Benieuwd naar meer koorleden? VOLG en Like onze Facebookpagina!

Meer info: www.popkoorvocalicious.nl


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wordt van ons koor. Je bent van harte welkom.

Zoals je wellicht hebt gehoord, repeteren we op maandag in het gebouw van Soli Deo Gloria (SDG), Korenmolen 20 in Ommen.
We beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.30 uur. Tussendoor hebben wij een pauze van ca. een kwartiertje.

Nu je lid wordt, is het goed te weten, dat iedere Vereniging huisregels heeft. Wij natuurlijk ook.

Stemtest:
De dirigent wil graag horen bij welke stempartij je hoort.  Je zingt een zelf gekozen lied.  In overleg met de dirigent spreek je een datum en tijd hiervoor af.
Meestal is dit na de repetitie. De leden zijn hier niet bij.

Stempartijen moeten natuurlijk in overeenstemming zijn met elkaar. Om die balans vast te houden, kan het voorkomen dat je op de wachtlijst voor een bepaalde stempartij komt te staan. De dirigent besluit of en bij welke stempartij je kunt worden toegelaten.

Optredens, bladmuziek en tekst

Tekst leren we met behulp van bladmuziek. De muziek en opgenomen zang (door ons of dirigent) wordt ingezongen en op de dropbox gezet, zodat we er thuis mee aan de slag kunnen. De bladmuziek, die op de dropbox wordt gezet, is door jou als lid vrij in te zien en te printen. Deze bladmuziek is eigendom van popkoor Vocalicious. Dit betekent, dat onze bladmuziek niet mag worden verspreid of met derden worden gedeeld.

Bij beëindiging van het lidmaatschap wordt de bladmuziek ingeleverd en door ons vernietigd.

 

Tijdens de optredens kennen en zingen we de tekst uit het hoofd. Let wel: meedoen aan een optreden is niet verplicht! Zing je nog maar kort bij ons koor? Overleg dan even met de dirigent of optreden op dit moment verstandig is of dat het beter is te wachten tot een volgend concert.

Kortom: we gaan ervan uit, dat iedereen thuis oefent om de repetities vlot te laten verlopen en er met regelmaat nieuwe stukken kunnen worden aangeleerd.
Het is belangrijk dat je wekelijks  de repetities bijwoont.  Ben je verhinderd, meld dit dan bij Anneke Veldman, penningmeester.
Emailadres: annekeveldman54@gmail.com

 

Muziekcommissie:
Koorleden kunnen hun voorkeur voor een nummer doorgeven aan de muziekcommissie. De dirigent stelt in overleg met de muziekcommissie het repertoire vast.

Kledingcommissie:

Op dit moment maakt het koor gebruik van twee (eigen) outfits. Eén combinatie is spijker en wit (geen offwhite). De andere combinatie is zwart. De kledingcommissie voorziet de leden van accessoires, die bij beide outfits gedragen kunnen worden.

Contributie:
De contributie bedraagt € 22,50 per maand en wordt gedurende het gehele jaar betaald.
De contributie wordt door jou overgemaakt voor de 15e van de maand op rekeningnummer NL27RABO0303066660 ten name van popkoor Vocalicious.
Bij verlof waar je zelf voor hebt gekozen wordt de contributie doorbetaald. Bij langdurige ziekte kunt u in overleg met de penningmeester de contributie stop zetten.

Beëindiging lidmaatschap:
Opzeggen per mail voor de 1e van de maand bij de penningmeester, Anneke Veldman. Zie bovenstaand emailadres.

Veel plezier bij ons koor!

WANTED: Men!

160 snaren Poppower


Ooit ervaren hoe het is als stembanden in zo'n 80 kelen voluit worden ingezet als snaren van een instrument? Dat kun je beleven bij Popkoor Vocalicious in Ommen. Als alles klopt: kippenvel voor publiek en zangers tegelijk.

Begeleid door de band worden er hedendaagse hits gezongen, flowerpower, disco of tijdloos en gevoelig. Hoogtepunten uit kleurrijke decennia, altijd met een eigen interpretatie. Het talent van dirigent Karlijn Kunnen staat garant voor sterke arrangementen, muzikale groei en heel veel zangplezier.  

-------------------------

Welkom

Je hoeft niet de 'voice en looks' van Waylon te hebben om met open armen ontvangen te worden: Vocalicious zoekt mannenstemmen. We rollen nog net niet de rode loper voor je uit! Iedereen is van harte en vrijblijvend welkom kennis te maken met het koor tijdens een repetitie.
------------------------------------------

Lid 'Bond voor A capella en Lichte muziek zingende Koren' 

-----------------------------------------

Afbeeldingsresultaat voor instagram = Instagram