In the Picture: Sientje

Maak kennis met onze dynamische club POP-lovers!

Sientje, Sopraan

Deze keer stelt Sientje zich aan jullie voor. Sientje zingt als sopraan bij ons koor:

“Mijn naam is Sientje Broek, woon in Ommen en 36 jaar getrouwd met Harry (trouwe fan van Vocalicious) We hebben 3 kinderen en 7 kleinkinderen.” Sientje vertelt: “Ik werk parttime als verpleegkundige in de wijk bij Carinova, werk wat ik met veel plezier doe. Hiernaast pas ik regelmatig op mijn kleinkindjes waar ik de kinderen mee help en zelf vindt ik het heel fijn dat ik dit kan en de kleinkinderen regelmatig zie. Win win ;-).” Sientje zegt: “Ook ben ik mantelzorger van mijn vader en moeder die in Lemele wonen.”

 

Sientje, wat zijn je hobby's?

“In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, wandelen in het bos met Orla (onze golden retriever), tuinieren en natuurlijk op vakantie! Met de caravan of achter op de motor bij Harry, heerlijk.”

 

Ik vraag aan Sientje hoe ze bij ons koor gekomen is. Sientje vertelt: “Vanaf het begin zit ik bij het koor, via het weekblad Ommer nieuws werd er een oproep gedaan of er animo voor was om een popkoor op te richten in Ommen. Je kon je dan verzamelen bij Flater. Dit leek mij wel wat en ben ernaartoe gegaan, vanaf het begin was ik enthousiast.”

 

Welk nummer uit ons repertoire is je favoriet? Sientje zegt: “Take it easy van The Eagles vind ik één van de leukste nummers om te zingen.”

 

Wat vind je het leukste aan het zingen bij popkoor Vocalicious?

Sientje zegt: “Samen een lied oefenen en naar een mooi eindresultaat werken, heerlijk zingen, ontspannen, een fijne sfeer en kopje koffie erbij. Gewoon een leuke maandagavond.”

 

Sientje, wie is je favoriete artiest of band?

“Ik heb niet echt een lievelingsband of artiest, vind veel genres mooi als het maar goed klinkt. Bijvoorbeeld  Dire Straits, Abba of Claudia de Breij.”

 

Sientje vertelt: “Ik zou wel een dag op stap willen met Rob de Nijs. Vroeger was ik een beetje verliefd op hem, toen hij speelde in "Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer". Hij heeft erg mooie liedjes gezongen, zoals Foto van toen.”

 

Wat is je levensmotto?

Sientje zegt: “Carpe Diem! Ook denk ik regelmatig aan wat mijn oudste zoon tegen me heeft gezegd een aantal jaar geleden..."Mama vaak ben je te bang".” Bedankt voor deze mooie afsluiting van dit interview Sientje (en zoon..) Fijn dat we je op deze manier beter mochten leren kennen!

Benieuwd naar meer koorleden? VOLG en Like onze Facebookpagina!

Meer info: www.popkoorvocalicious.nl


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors: goede opties bij Vocalicious

Vocalicious is een actief en groot koor met plezier in het zingen en de wens dit uit te dragen. Goed voor de cultuurbeleving in Ommen en daarbuiten. We streven naar bekendheid en goede mogelijkheden voor sponsors die ons willen steunen en zo hun naamsbekendheid en imago willen verbeteren. Onze eigen optredens en deelnames aan voorstellingen en evenementen van anderen, programmaboekjes, actie op de website en in de social media: het zijn allemaal communicatiemogelijkheden voor u om zichtbaar te zijn, in de juiste sfeer van saamhorigheid, positiviteit en cultuur! Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Wij waarderen onze sponsors!

                       Gerelateerde afbeelding      

Restaurant Puik Warmte en drankje na optreden Kerstfair 2017
Jan & Minie De Wilde Fonds Sponsoren Vocalicious met een financiële schenking
Jumbo Koffie, thee en versnaperingen bij het zomerconcert in het Ommer Bostheater
Bostheater Zitkussentjes, locatie voor het zomerconcert en onkosten vergoeding
Stand Out on line Reclame Twee prachtige 'Roll up Banners' voor meer zichtbaarheid

Word donateur, vriend van Vocalicious

Als u enthousiast bent over Vocalicious, of de aanwezigheid van een popkoor in Ommen waardeert, word dan donateur. Voor minimaal € 8,95 kunt u ons steunen. Deze bijdragen worden uitsluitend gebruikt voor het in stand houden van het koor, verbeteren van de kwaliteit en uitbreiden van de activiteiten. Voor meer informatie en/of vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier of alvast storten op [rek nr volgt] onder vermelding van 'Ik ben donateur' en uw emailadres. Als u dit op prijs stelt wordt u vermeld op de donateurslijst op de site en ontvangt u bericht over onze optredens per mail.

Wij zijn er blij mee, tot ziens bij een van onze optredens of repetities.

 

 

 

WANTED: Men!

160 snaren Poppower


Ooit ervaren hoe het is als stembanden in zo'n 80 kelen voluit worden ingezet als snaren van een instrument? Dat kun je beleven bij Popkoor Vocalicious in Ommen. Als alles klopt: kippenvel voor publiek en zangers tegelijk.

Begeleid door de band worden er hedendaagse hits gezongen, flowerpower, disco of tijdloos en gevoelig. Hoogtepunten uit kleurrijke decennia, altijd met een eigen interpretatie. Het talent van dirigent Karlijn Kunnen staat garant voor sterke arrangementen, muzikale groei en heel veel zangplezier.  

-------------------------

Welkom

Je hoeft niet de 'voice en looks' van Waylon te hebben om met open armen ontvangen te worden: Vocalicious zoekt mannenstemmen. We rollen nog net niet de rode loper voor je uit! Iedereen is van harte en vrijblijvend welkom kennis te maken met het koor tijdens een repetitie.
------------------------------------------

Lid 'Bond voor A capella en Lichte muziek zingende Koren' 

-----------------------------------------

Afbeeldingsresultaat voor instagram = Instagram