In the Picture: Greta

Maak kennis met onze dynamische club POP-lovers!

Greta, Mezzo

Deze keer stelt Greta zich aan jullie voor. Greta zingt als mezzo bij ons koor.

Greta zegt: “Ik ben Greta Scholten woon in Ommen in Dante Zuid ..fantastische plek om te wonen!

Ik ben bijna 40 jaar getrouwd met mijn mannetje Chris Scholten. We hebben samen 3 zonen en 4 kleinzonen. Op 2 kleinzonen passen wij elke woensdag.” Greta vertelt: “Ik ben sinds 2003 pedicure. Ruim 2 jaar ben ik medisch pedicure. Ik doe dit met heel veel plezier 3 dagen in de week. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen, wandelen, lezen en uiteraard te zingen bij óns koor Vocalicious.”

Ik vraag aan Greta hoe ze bij ons koor is gekomen, ze zegt: “Ik ben ongeveer 2 á 3 weken na de oprichting bij hét koor gekomen. Mijn eerste kennismaking was nog bij Flater, waar we eerst reperteerden. Henny Volkerink heeft mij uitgenodigd... Ik zei dat is niks voor mij, maar je ziet het, het is toch helemaal goed gekomen.”

Wat vind je leuke nummers om te zingen? Greta vertelt: “Adele: Rolling in the deep, Robbie Williams: Let me Entertain you, The Beatles medley. Het leukste vind ik de gezelligheid en het samen zingen. Daar krijg je zoveel energie van!

Ik vraag aan Greta wie haar favoriete arties of band is. Ze zegt: “Ed sheeran, U2, Boudewijn de Groot, Lorde. Eigenlijk wel heel veel mooie nummers van nu, maar zeker ook van de jaren zeventig en tachtig.”

Met wie wil je wel eens een dag op stap? Greta vertelt: “Met een styliste een dag op stap om te zien hoe een metamorfose bedacht wordt. Ik mag ook graag naar VT wonen kijken.”

Wat is je levensmotto? Greta zegt: “Herinner je Gister, Droom van Morgen, Maar LEEF Vandaag!” Weer zo'n mooie quote... Leuk dat we je op deze manier wat meer over je te weten zijn gekomen, bedankt voor je medewerking!

Benieuwd naar meer koorleden? VOLG en Like onze Facebookpagina!

Meer info: www.popkoorvocalicious.nl


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors: goede opties bij Vocalicious

Vocalicious is een actief en groot koor met plezier in het zingen en de wens dit uit te dragen. Goed voor de cultuurbeleving in Ommen en daarbuiten. We streven naar bekendheid en goede mogelijkheden voor sponsors die ons willen steunen en zo hun naamsbekendheid en imago willen verbeteren. Onze eigen optredens en deelnames aan voorstellingen en evenementen van anderen, programmaboekjes, actie op de website en in de social media: het zijn allemaal communicatiemogelijkheden voor u om zichtbaar te zijn, in de juiste sfeer van saamhorigheid, positiviteit en cultuur! Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Wij waarderen onze sponsors!

                       Gerelateerde afbeelding      

Restaurant Puik Warmte en drankje na optreden Kerstfair 2017
Jan & Minie De Wilde Fonds Sponsoren Vocalicious met een financiële schenking
Jumbo Koffie, thee en versnaperingen bij het zomerconcert in het Ommer Bostheater
Bostheater Zitkussentjes, locatie voor het zomerconcert en onkosten vergoeding
Stand Out on line Reclame Twee prachtige 'Roll up Banners' voor meer zichtbaarheid

Word donateur, vriend van Vocalicious

Als u enthousiast bent over Vocalicious, of de aanwezigheid van een popkoor in Ommen waardeert, word dan donateur. Voor minimaal € 8,95 kunt u ons steunen. Deze bijdragen worden uitsluitend gebruikt voor het in stand houden van het koor, verbeteren van de kwaliteit en uitbreiden van de activiteiten. Voor meer informatie en/of vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier of alvast storten op [rek nr volgt] onder vermelding van 'Ik ben donateur' en uw emailadres. Als u dit op prijs stelt wordt u vermeld op de donateurslijst op de site en ontvangt u bericht over onze optredens per mail.

Wij zijn er blij mee, tot ziens bij een van onze optredens of repetities.

 

 

 

WANTED: Men!

160 snaren Poppower


Ooit ervaren hoe het is als stembanden in zo'n 80 kelen voluit worden ingezet als snaren van een instrument? Dat kun je beleven bij Popkoor Vocalicious in Ommen. Als alles klopt: kippenvel voor publiek en zangers tegelijk.

Begeleid door de band worden er hedendaagse hits gezongen, flowerpower, disco of tijdloos en gevoelig. Hoogtepunten uit kleurrijke decennia, altijd met een eigen interpretatie. Het talent van dirigent Karlijn Kunnen staat garant voor sterke arrangementen, muzikale groei en heel veel zangplezier.  

-------------------------

Welkom

Je hoeft niet de 'voice en looks' van Waylon te hebben om met open armen ontvangen te worden: Vocalicious zoekt mannenstemmen. We rollen nog net niet de rode loper voor je uit! Iedereen is van harte en vrijblijvend welkom kennis te maken met het koor tijdens een repetitie.
------------------------------------------

Lid 'Bond voor A capella en Lichte muziek zingende Koren' 

-----------------------------------------

Afbeeldingsresultaat voor instagram = Instagram