In the Picture: Greta

Maak kennis met onze dynamische club POP-lovers!

Greta, Mezzo

Deze keer stelt Greta zich aan jullie voor. Greta zingt als mezzo bij ons koor.

Greta zegt: “Ik ben Greta Scholten woon in Ommen in Dante Zuid ..fantastische plek om te wonen!

Ik ben bijna 40 jaar getrouwd met mijn mannetje Chris Scholten. We hebben samen 3 zonen en 4 kleinzonen. Op 2 kleinzonen passen wij elke woensdag.” Greta vertelt: “Ik ben sinds 2003 pedicure. Ruim 2 jaar ben ik medisch pedicure. Ik doe dit met heel veel plezier 3 dagen in de week. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen, wandelen, lezen en uiteraard te zingen bij óns koor Vocalicious.”

Ik vraag aan Greta hoe ze bij ons koor is gekomen, ze zegt: “Ik ben ongeveer 2 á 3 weken na de oprichting bij hét koor gekomen. Mijn eerste kennismaking was nog bij Flater, waar we eerst reperteerden. Henny Volkerink heeft mij uitgenodigd... Ik zei dat is niks voor mij, maar je ziet het, het is toch helemaal goed gekomen.”

Wat vind je leuke nummers om te zingen? Greta vertelt: “Adele: Rolling in the deep, Robbie Williams: Let me Entertain you, The Beatles medley. Het leukste vind ik de gezelligheid en het samen zingen. Daar krijg je zoveel energie van!

Ik vraag aan Greta wie haar favoriete arties of band is. Ze zegt: “Ed sheeran, U2, Boudewijn de Groot, Lorde. Eigenlijk wel heel veel mooie nummers van nu, maar zeker ook van de jaren zeventig en tachtig.”

Met wie wil je wel eens een dag op stap? Greta vertelt: “Met een styliste een dag op stap om te zien hoe een metamorfose bedacht wordt. Ik mag ook graag naar VT wonen kijken.”

Wat is je levensmotto? Greta zegt: “Herinner je Gister, Droom van Morgen, Maar LEEF Vandaag!” Weer zo'n mooie quote... Leuk dat we je op deze manier wat meer over je te weten zijn gekomen, bedankt voor je medewerking!

Benieuwd naar meer koorleden? VOLG en Like onze Facebookpagina!

Meer info: www.popkoorvocalicious.nl


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Publicatiedatum: 05-02-2019

Vocalicious verzorgt Singing Dinner bij Tante Pos

Bron:Ommenaar

Jubilerend popkoor Vocalicious verzorgt 'Singing Dinner' bij Tante Pos

Ommen – Ommer Popkoor Vocalicious bestaat 5 jaar en pakt daarom uit met iets nieuws. Vandaag en morgen kan worden aangeschoven bij een muzikaal jubileumdiner mét zingende bediening. Samen met Roelant Lindeboom, culinaire chef van Brasserie ‘Tante Pos’, is er een feestelijk menu samengesteld. Naast het koor is er piano en zang van de Zwolse Karlijn Kunnen.

 

Jubileum

“We kregen dit idee in de aanloop naar ons avondvullende jubileumconcert ‘Confetti’ op 22 en 23 maart in theater De Carrousel”, vertelt Tiny Hoving, mezzo-sopraan bij het koor. “We vieren feest en willen dat zoveel mogelijk samen met onze stadgenoten doen. Zingende bediening hebben we hier volgens mij nog niet en dat leek ons een leuk experiment. Het management van Tante Pos was meteen enthousiast. Spannend hoor, want een spoedcursus zingen en serveren zat er niet in! Workshops bewegen en zingen hebben we al wel gedaan.”

 

Aanschuiven

De bediening bestaat uit vijf koorleden, waarvan er één de tap gaat bemannen op de eerste verdieping van Tante Pos. De koorleden krijgen waar nodig bijstand van de professionals van de brasserie. “We hebben de hele eerste verdieping tot onze beschikking dus we kunnen er een mooie, muzikale sfeer bouwen. Iedereen is welkom om mee te eten. Meezingen mag uit volle borst, maar hoeft niet, luisteren en genieten is helemaal prima. Het toetje heet ‘Applaus’, dat zegt al genoeg volgens mij. Het wordt een vrolijk en betaalbaar evenement!” verteld tenor Ferdie Wolff. Het drie-gangen menu kost 29,95 euro, 10 euro daarvan komt ten goede van het koor.

Vocalicious

Popkoor Vocalicious is een fors koor van zo’n 70 stemmen, en heeft in haar 5 jaar jonge bestaan op veel enthousiasme in Ommen kunnen rekenen. Dirigente vanaf het eerste uur was de Zwolse Margriet Bruggemans en onder leiding van Karlijn Kunnen, eveneens uit Zwolle, zijn er muzikaal grote stappen gezet, en is inmiddels een flink repertoire opgebouwd. Kunnen schreef creatieve zangarrangementen, vaak zes stemmig, voor de komende jubileumshow ‘Confetti’, en ook nieuwe muziek voor de Vocaliciousband.

 

 

Publicatiedatum: 12-12-2017

Optreden Kerstfair Ommen

Hark now hear the angels sing…  de “engeltjes” van Popkoor Vocalicious zingen aanstaande zaterdag op de kerstfair in Ommen.  

Neem familie en vrienden mee en kom samen luisteren naar (en meezingen met) hartverwarmende bekende kerstnummers.  Dan maken we er samen een (Kerst) feestje van!

Merry Christmas Everybody!

Waar                   : Muziekkoepel op de Markt

Wanneer            : zaterdag 16 december, 19.30 uur

Publicatiedatum: 07-12-2017

Mannenstemmen gezocht

Het stond al in het Ommer Nieuws: Popkoor Vocalicious zoekt mannenstemmen. 

Enthousiaste mannen worden met open armen ontvangen bij ons gezellige popkoor.  Hoe leuk dat is kun je lezen in het verhaal van onze René links op deze pagina "In the picture".

We repeteren elke maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in "De Kern", Bouwstraat 23 in Ommen.

Neem contact op via bovenstaande "Contact" button om een keer (vrijblijvend) te komen kijken en meedoen. We zien je graag!

WANTED: Men!

160 snaren Poppower


Ooit ervaren hoe het is als stembanden in zo'n 80 kelen voluit worden ingezet als snaren van een instrument? Dat kun je beleven bij Popkoor Vocalicious in Ommen. Als alles klopt: kippenvel voor publiek en zangers tegelijk.

Begeleid door de band worden er hedendaagse hits gezongen, flowerpower, disco of tijdloos en gevoelig. Hoogtepunten uit kleurrijke decennia, altijd met een eigen interpretatie. Het talent van dirigent Karlijn Kunnen staat garant voor sterke arrangementen, muzikale groei en heel veel zangplezier.  

-------------------------

Welkom

Je hoeft niet de 'voice en looks' van Waylon te hebben om met open armen ontvangen te worden: Vocalicious zoekt mannenstemmen. We rollen nog net niet de rode loper voor je uit! Iedereen is van harte en vrijblijvend welkom kennis te maken met het koor tijdens een repetitie.
------------------------------------------

Lid 'Bond voor A capella en Lichte muziek zingende Koren' 

-----------------------------------------

Afbeeldingsresultaat voor instagram = Instagram