In the Picture: Greta

Maak kennis met onze dynamische club POP-lovers!

Greta, Mezzo

Deze keer stelt Greta zich aan jullie voor. Greta zingt als mezzo bij ons koor.

Greta zegt: “Ik ben Greta Scholten woon in Ommen in Dante Zuid ..fantastische plek om te wonen!

Ik ben bijna 40 jaar getrouwd met mijn mannetje Chris Scholten. We hebben samen 3 zonen en 4 kleinzonen. Op 2 kleinzonen passen wij elke woensdag.” Greta vertelt: “Ik ben sinds 2003 pedicure. Ruim 2 jaar ben ik medisch pedicure. Ik doe dit met heel veel plezier 3 dagen in de week. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen, wandelen, lezen en uiteraard te zingen bij óns koor Vocalicious.”

Ik vraag aan Greta hoe ze bij ons koor is gekomen, ze zegt: “Ik ben ongeveer 2 á 3 weken na de oprichting bij hét koor gekomen. Mijn eerste kennismaking was nog bij Flater, waar we eerst reperteerden. Henny Volkerink heeft mij uitgenodigd... Ik zei dat is niks voor mij, maar je ziet het, het is toch helemaal goed gekomen.”

Wat vind je leuke nummers om te zingen? Greta vertelt: “Adele: Rolling in the deep, Robbie Williams: Let me Entertain you, The Beatles medley. Het leukste vind ik de gezelligheid en het samen zingen. Daar krijg je zoveel energie van!

Ik vraag aan Greta wie haar favoriete arties of band is. Ze zegt: “Ed sheeran, U2, Boudewijn de Groot, Lorde. Eigenlijk wel heel veel mooie nummers van nu, maar zeker ook van de jaren zeventig en tachtig.”

Met wie wil je wel eens een dag op stap? Greta vertelt: “Met een styliste een dag op stap om te zien hoe een metamorfose bedacht wordt. Ik mag ook graag naar VT wonen kijken.”

Wat is je levensmotto? Greta zegt: “Herinner je Gister, Droom van Morgen, Maar LEEF Vandaag!” Weer zo'n mooie quote... Leuk dat we je op deze manier wat meer over je te weten zijn gekomen, bedankt voor je medewerking!

Benieuwd naar meer koorleden? VOLG en Like onze Facebookpagina!

Meer info: www.popkoorvocalicious.nl


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rabobank Clubkas Campagne

Wat een mooi bedrag hebben we mogen ontvangen van de Rabobank Clubkas Campagne!

Iedereen die voor ons gestemd heeft, ontzettend bedankt!!!! 

                       

 

Onweerstaanbare actie van Popkoor Vocalicious

Herken je dat? Je neemt een stukje chocola en beseft, dat smaakt naar meer. Dus neem nog maar een blokje. Ahh vooruit nog één om het af te leren. En dan bedenk je ineens: Duurzame chocolade? Hij was toch echt zo op…

 

25 en 26 mei lopen wij mee met Samenloop voor hoop Ommen. 24 uur lopen, met als doel om geld op te halen voor KWF Nederland. Omdat wij gek zijn op chocolade (en velen met ons) verkopen wij repen van Tony’s Chocolonely.

1 kleine reep voor €2,50 en 2 kleine repen voor €4,00. Keuze uit de smaken melk, puur, melk hazelnoot en karamel zeezout.

Bestellen kan door een berichtje te sturen via Facebook: https://www.facebook.com/popkoorvocalicious/

Of Instagram: https://www.instagram.com/popkoor_vocalicious_ommen/?hl=nl

Of via e-mail: secretaris.vocalicious@gmail.com Eén van de koorleden aanspreken kan ook.

 

Heb je nou een reep op? Geen probleem, gewoon weer bestellen, ook lekker voor de opbrengst van SamenLoop voor Hoop!


                                   

Jubileumconcert Confetti

TWEE DAVERENDE AVONDEN CONFETTI IN VOLGEPAKT THEATER
Dankjewel sponsors!

Confetti was de allereerste avondvullende, eigen show van het jonge Popkoor Vocalicious om het 5-jarig bestaan te vieren.
Het was àlles wat ervan gehoopt werd, en meer, in een twee keer afgeladen, totaal uitverkocht theater. Het publiek reageerde vooral zaterdag laaiend enthousiast op het muzikale avontuur van grote hits en gevoelige songs van Beatles tot Justin Timberlake, Adèle en Avicii in koorarrangementen van Karlijn Kunnen.
De reacties, ook op Facebook, zijn heel positief en het koor is natuurlijk supergemotiveerd om door te gaan, verder te groeien in kwaliteit en meer van zulke producties op poten te zetten. 
DANKJEWEL SPONSORS, gastmuzikanten en vrijwilligers! Mede dankzij jullie hebben we met elkaar de mooiste herinneringen!

 

 

Mannen hier wil je toch tussen staan! Meld je aan en word onze nieuwe tenor of bas!! 

Jubileumshow Confetti website 

We zijn bijna uitverkocht!

Wil je er nog bij zijn (en ja, geloof ons, dat wil je!) grijp dan nu je kans en koop de laatste kaarten.

Het wordt een feestje!

Kaarten voor de show zijn verkrijgbaar via onze speciale website:         
                                

Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Koop dan nu je kaarten voor onze Jubileumshow Confetti via  www.vocaliciousjubileumshow.nl

Mis het niet!

En mocht het nu niet meer lukken, kom dan gezellig naar ons concert op 29 juni, samen met SDG!  Zet het alvast in de agenda, meer informatie volgt.

 

Bron: Ommenaar

Jubilerend popkoor Vocalicious verzorgt ‘Singing Dinner’ bij Tante Pos

5 februari 2019, 21:00

Ommen – Ommer Popkoor Vocalicious bestaat 5 jaar en pakt daarom uit met iets nieuws. Vandaag en morgen kan worden aangeschoven bij een muzikaal jubileumdiner mét zingende bediening. Samen met Roelant Lindeboom, culinaire chef van Brasserie ‘Tante Pos’, is er een feestelijk menu samengesteld. Naast het koor is er piano en zang van de Zwolse Karlijn Kunnen.

Karlijn Kunnen verzorgde piano en zang.

Jubileum

“We kregen dit idee in de aanloop naar ons avondvullende jubileumconcert ‘Confetti’ op 22 en 23 maart in theater De Carrousel”, vertelt Tiny Hoving, mezzo-sopraan bij het koor. “We vieren feest en willen dat zoveel mogelijk samen met onze stadgenoten doen. Zingende bediening hebben we hier volgens mij nog niet en dat leek ons een leuk experiment. Het management van Tante Pos was meteen enthousiast. Spannend hoor, want een spoedcursus zingen en serveren zat er niet in! Workshops bewegen en zingen hebben we al wel gedaan.”

 

Aanschuiven

De bediening bestaat uit vijf koorleden, waarvan er één de tap gaat bemannen op de eerste verdieping van Tante Pos. De koorleden krijgen waar nodig bijstand van de professionals van de brasserie. “We hebben de hele eerste verdieping tot onze beschikking dus we kunnen er een mooie, muzikale sfeer bouwen. Iedereen is welkom om mee te eten. Meezingen mag uit volle borst, maar hoeft niet, luisteren en genieten is helemaal prima. Het toetje heet ‘Applaus’, dat zegt al genoeg volgens mij. Het wordt een vrolijk en betaalbaar evenement!” verteld tenor Ferdie Wolff. Het drie-gangen menu kost 29,95 euro, 10 euro daarvan komt ten goede van het koor.

Vocalicious

Popkoor Vocalicious is een fors koor van zo’n 70 stemmen, en heeft in haar 5 jaar jonge bestaan op veel enthousiasme in Ommen kunnen rekenen. Dirigente vanaf het eerste uur was de Zwolse Margriet Bruggemans en onder leiding van Karlijn Kunnen, eveneens uit Zwolle, zijn er muzikaal grote stappen gezet, en is inmiddels een flink repertoire opgebouwd. Kunnen schreef creatieve zangarrangementen, vaak zes stemmig, voor de komende jubileumshow ‘Confetti’, en ook nieuwe muziek voor de Vocaliciousband.

 

5 jaar Jubileumshow Confetti 22 en 23 maart

Mannen gezocht!

Het stond al in het Ommer Nieuws, en misschien heb je onze kleurrijke poster al zien hangen in Ommen: Popkoor Vocalicious zoekt mannenstemmen. 

Enthousiaste mannen worden met open armen ontvangen bij ons gezellige popkoor :-)

We repeteren elke maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in "De Kern", Bouwstraat 23 in Ommen.

Neem contact op via bovenstaande "Contact" button om een keer (vrijblijvend) te komen kijken en meedoen. We zien je graag!

 


Zon, zang en muziek: Bostheaterconcert was top!

Superweer, supersfeer! Voor de 3e keer op rij weer een zeer geslaagd, zonnig en drukbezocht optreden in het mooie bostheater. Zie de link rechtsonder voor alle foto's van ons concert.


Nieuwe songs, verrassende arrangementen

Prachtige nieuwe songs die we onder handen nemen, maken de repetities nog leuker, spannender en dynamischer. Een kick te horen hoe de stemgroepen zich ontwikkelen bij bijvoorbeeld 'My Immortal' van Evanescense en 'Umbrella' van The Baseballs. 
Top met de versterking van de nieuwe mannenstemmen en de verrassend mooie arrangementen van dirigent Karlijn Kunnen. Zij zorgt voor het eigen geluid van Vocalicous.

Wat leren we veel van haar!


Kostelijk Kerstkransje Haarle 2016

Luister naar de speciale 6-stemmige Vocalicious versie van 'Silent Night', een arrangement van dirigent/componist Karlijn Kunnen - Van Olsthttps://www.youtube.com/watch?v=KPHIP-K3AIs
Swing met Hellen Steen en Arjen Hofstede op 'All I want for Christmas': https://youtu.be/POxllY1VYMA
Christmas rock werd gezongen met solist Gerrit Kuiper op Slade's 'Merry Christmas Everybody' en kijk en luister naar 'Do they know its Chritsmas' op deze link: https://youtu.be/WxjjEf8h_Qk
Foto's: Gruble (Henk van Elburg)


'Een ieder ging op pad' in kerstdorp Arriën 2016

Hoeveel kerstsfeer kun je aan? Die was bijna tastbaar in het sprookjesachtig verlichte dorp Arriën dat dit jaar opnieuw was omgetoverd voor de kerstwandeling. Popkoor Vocalicious was één van de mooie acts: 9 x voor een nieuwe groep wandelaars zongen we twee prachtige liedjes in het decor van een schemerige boerenschuur gevuld met hooi. Publiek en koorleden genoten met volle teugen!
Benieuwd hoe het was? Kijk, luister en beleef de bijzondere kerstsfeer op: https://youtu.be/133fFUc3fXU en https://youtu.be/As1pu81YrXQ met solist Marieke van Elburg

https://youtu.be/VV22h_SbvW0  (filmpjes: Gruble) 


Altijd levendig en vol muziekplezier: REPETITIE

bij Vocalicious in De Kern, Ommen, elke maandagavond. Mannen, doe jezelf iets moois cadeau in 2017,

 kom eens met ons meezingen! Geheel vrijblijvend hoor, wees welkom.


Veel bekijks op de Uitgaans Markt

Er stond lekker veel publiek bij het optreden van Popkoor Vocalicious tijdens de Uitgaans Markt op 2 september. Er werd uitbundig meegezongen en geswingd. Zozeer dat dirigente Karlijn Kunnen spontaan degenen die nog op hun stoel zaten opriep om mee te dansen. Met genoegen zagen de Vocals onmiddelijk een aantal mensen opspringen. Leuk, zulke directe reacties! Alleen...de opgesprongen toehoorders renden weg en zochten hun heil onder aanperkende kraampjes. Het ging hozen.

Poplove aan de Vecht!
Vocalicious verzorgde twee optredens, 19:30 u - 20:00 u en 20:30 u - 21:00 u en zong tijdens de buien in de tweede helft onverdroten door. Het programma dat bestond uit swingende en ontroerende pophits van vroeger en nu, aanstekelijk muziekplezier van AVICII's 'Wake me up' tot 'I'm so excited' van de 'Pointer Sisters'. Puur muziekplezier onder begeleiding van de Vocalicious Band.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Non-Stop Pop was feest

BroederPop, het duoconcert voor het 85e jubileum van fanfareorkest De Broederband bleek inderdaad een 'pop-match' die zijn weerga in de regio niet kent. Het daverde op 23 april j.l. in Mechanisatie Marienberg van enthousiasme. Een spetterend programma nam de honderden aanwezigen mee van pophistorie tot popactiualiteit in 4 thema's. De sfeer was grandioos en de samenwerking smaakt naar meer!

De onthulling van de Broederband 2.0 met het evenement 'BroederPop' was een klapper. De warme fanfare-klanken werden ingewisseld voor pittige popmuziek. Popkoor Vocalicious zette samen met De Broederband een show neer die stond als een huis en daar waren bijna 300 toehoorders getuige van. Dit mag gerust het gevolg genoemd worden van de fijne samenwerking tussen de excellente en bevlogen dirigenten Jan Jager (Broederband) en Karlijn Kunnen en ook van de  meer dan honderd muzikanten en volcalisten. Indrukwekkende blazers en slagwerkers, uitstekend Vocalicious Combo en zo'n 70 stemmen leverden meer dan twee uur genietbare popmuziek voor jong en oud, met verrassende solisten.

BroederPop zou zomaar eens vervolgd kunnen worden......
Nieuwsgierig? Beleef een stukje BroederPop mee op: https://www.youtube.com/watch?v=zR2k-gfX8hI (dank aan Henk van Elburg) 


 

 
Tot ziens  bij Vocalicious! 

 

 

 

De Vocalicious Band, v.l.n.r. Arjan Hemstede, Ton Dieleman en Wichert-Jan Koopman


 

 

WANTED: Men!

160 snaren Poppower


Ooit ervaren hoe het is als stembanden in zo'n 80 kelen voluit worden ingezet als snaren van een instrument? Dat kun je beleven bij Popkoor Vocalicious in Ommen. Als alles klopt: kippenvel voor publiek en zangers tegelijk.

Begeleid door de band worden er hedendaagse hits gezongen, flowerpower, disco of tijdloos en gevoelig. Hoogtepunten uit kleurrijke decennia, altijd met een eigen interpretatie. Het talent van dirigent Karlijn Kunnen staat garant voor sterke arrangementen, muzikale groei en heel veel zangplezier.  

-------------------------

Welkom

Je hoeft niet de 'voice en looks' van Waylon te hebben om met open armen ontvangen te worden: Vocalicious zoekt mannenstemmen. We rollen nog net niet de rode loper voor je uit! Iedereen is van harte en vrijblijvend welkom kennis te maken met het koor tijdens een repetitie.
------------------------------------------

Lid 'Bond voor A capella en Lichte muziek zingende Koren' 

-----------------------------------------

Afbeeldingsresultaat voor instagram = Instagram